Pak para nisjes së “BBV3”, ja personazhet që kanë fituar apo humbur më shumë ndjekës!

vovalbania January 13, 2024 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Pak para nisjes së “BBV3”, ja personazhet që kanë fituar apo humbur më shumë ndjekës!

“Social Top 5” është një rubrikë e emisionit “Live From Tirana” që sjell vëmendjen tek personazhet e famshëm, qofshin ata shqiptarë apo të huaj. Teksa të gjithë jemi gjithë sy e veshë se çfarë postojnë yjet në rrjete sociale, kjo ndikon dhe tek numri i tyre i ndjekësve në Instagram. Por cilët janë disa nga personazhet VIP që kanë fituar apo humbur më shumë ndjekës?

Jerida Sakaj
Wizii Dj

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58473 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE