I heqin këpucët miqtë kur vijnë në shtëpinë tuaj? Armina Mevlani: Nuk më pëlqen që…

vovalbania February 25, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
I heqin këpucët miqtë kur vijnë në shtëpinë tuaj? Armina Mevlani: Nuk më pëlqen që…

“I kërkoni miqve të heqin këpucët kur vijnë në shtëpinë tuaj?” është një nga temat për të cilat u diskutua mbrëmjen e sotme në “Goca dhe Gra”.

Armina Mevlani u shpreh: “Nuk më pëlqen që të shoh njerëzit me çorape. Mua nuk më ka thënë njeri hiq këpucët.”

Ndër të tjera, zbuloi se çfarë i ka thënë partneri i saj për kohën kur jetonte larg Shqipërisë.

“Zeni ka jetuar në Suedi dhe më ka thënë që merrnin me vete këpucë të pastra kur shkonin për darkë. Kur hynin diku, vishnin këpucët e pastra”, tha Armina.tch

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 51250 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE