E gjeni dot ndryshimin mes Jonidës dhe Emit?

vovalbania March 08, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
E gjeni dot ndryshimin mes Jonidës dhe Emit?

Jonida Vokshi vazhdon të këmbëngulë në të sajën duke thënë me krenari se e bija i ngjan kopje asaj. Këtë herë me një foto ku të dyja janë shtrirë, ajo i ka kërkuar ndjekësve të gjejnë ndryshimin (i cili nuk ekziston).

Besniku dhe Jonida e kanë kthyer në lojë me ndjekësit dhe njëri-tjetrin këmbënguljen për ngjashmërinë me të voglën e tyre. Ndjekësit shpesh kanë thënë se Emi i ngjan Besnikut, por moderatorja as nuk ka ndërmend ta pranojë këtë dhe postimet e saj për t’iu ndryshuar mendjen të gjithëve vazhdojnë. A nuk ju duket dhe juve argëtuese?
Përpos postimeve ngacmuese dhe për të qeshur në Instagram, Jonida ka treguar se po e shijon plotësisht mëmësinë që e ka bërë të dëshirojë edhe më shumë fëmijë, dhe dy të tjerë.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 52591 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE