‘Në luftë’ për ta kthyer historinë e jetës së Will Smith në një film hit

vovalbania March 12, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
‘Në luftë’ për ta kthyer historinë e jetës së Will Smith në një film hit

Will Smith është nominuar për aktorin më të mirë për rolin e tij në King Richard në Baftas dhe së shpejti mund të rikthehet me filmin e tij biografik.

Aktori është në qendër të një lufte ofertash për të drejtat për ta kthyer historinë e jetës së tij në një film, pas publikimit të kujtimeve të Will vitin e kaluar.

Disa shërbime transmetimi po luftojnë për të siguruar miratimin për të bërë filmin dhe ai po kërkon një shumë tetë shifrore për të drejtat, shkruan The Sun.

Një burim tha: “Disa kishin frikë se ndershmëria brutale e Will në librin e tij mund të dëmtonte reputacionin e tij. Por është bërë e kundërta dhe e ndihmoi atë të lidhej me audiencën e tij si kurrë më parë”.

“Kur nënshkroi marrëveshjen e librit, ai e bëri këtë duke pasur parasysh një biografi shoqëruese”.

“Tani të gjitha shërbimet e transmetimit po kërkojnë të marrin të drejtat. Lufta e ofertave do të thotë se ai mund të komandojë një shumë të madhe parash, kështu që ai po peshon opsionet e tij për të gjetur se cili do ta trajtojë historinë e tij të jetës me më shumë kujdes”.

Libri ishte me të vërtetë i suksesshëm sepse tregoi historinë e tij frymëzuese, por nganjëherë vërtet sfiduese. Duke pasur parasysh se do të jetë kaq personale, është një gjë e ndjeshme për Will, ai dëshiron të sigurohet se është bërë në mënyrën e duhur dhe nuk është diçka që nxitohet, pavarësisht nga paratë”.

Libri i tij, i cili doli në nëntor, shënoi ngritjen e tij nga një fëmijë në West Philadelphia në një reper në krye të listës dhe një aktor i aftë për të thyer rekorde në arkë.

Ai gjithashtu trajton trazirat e tij personale, duke përfshirë çështjet me gruan e tij Jada Pinkett Smith dhe fëmijët e tij.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 54526 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE