Stop – Emisioni 14 Mars 2022 (sezoni 7)

vovalbania March 15, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Stop – Emisioni 14 Mars 2022 (sezoni 7)

Hitparade i absurdit shqiptar.

Amari është filmuar nga prindërit duke u argëtuar me emisionin Stop.Edhe  jë gjel është ngulur para ekranit, ku shfaqet emisioni “Stop”.Një hekur i vjetër i kohës, një karrocë me kuzhineta, një radio e kohës së komunizmit, sapuni mimoza, apo dhe kartmonedhat e vjetra, janë disa nga fotot, që shfaqen e komentohen në “Stop” në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 41934 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE