“Richter” në “Best Istanbul Film Festival”, Bes Bitraku dhe Koloreto Cukali flasin për TAR!

vovalbania August 06, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
“Richter” në “Best Istanbul Film Festival”, Bes Bitraku dhe Koloreto Cukali flasin për TAR!

Këtë vit në “Best Istanbul Film Festival” ka shkuar dhe filmi “Richter”. Për ata që nuk e dinë, ky film shqiptar vjen me regji të Koloreto Cukali dhe me aktor protagonist Besmir Bitraku. E mesa duket “Richter” ka arritur të ketë suksesin e parë në “Best Istanbul Film Festival”. Besmir Bitraku ka arritur që të rrëmbejë çmimin “Best Male Performance” me rolin e tij në këtë film. Për më shumë na flasin vetë ata…

Arta Sinamati
Edi Hallaçi
Koloreto Cukali
Besmir Bitraku
Wizii Dj

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 54530 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE