Sindi Reka

vovalbania August 19, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Sindi Reka

Sindi Reka lindi në Tiranë në vitin 2002. Gjithmonë pasioni i saj më i madh ka qenë letërsia dhe bota e televizionit, ndaj që fëmijë ka punuar për të bërë ëndrrën e saj realitet dhe e arriti këtë pikërisht në dyert e Top Media-s.

Sindi nisi të punonte në Melody Tv fillimisht në emisionin ‘My Melody’ e pas një viti u pozicionua si gazetare Web-i dhe krijuese content-i për rrjetet sociale të Top Albania Radio. Krahas kësaj, ajo vazhdon dhe studimet në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja për degën Gazetari.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 41792 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE