‘Top 5’ albumet italiane që ‘mbajnë kurorën’ për këtë javë!

vovalbania August 31, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
‘Top 5’ albumet italiane që ‘mbajnë kurorën’ për këtë javë!

Muzika është një art i mrekullueshëm që fal vetëm qetësi dhe paqe. E kur bëhet fjalë për muzikë të mirë, në Top Albania Radio kjo shoqëruar së bashku me argëtimin dhe informimin nuk mungon kurrë!

E teksa përmendim informimin ne po ju njohim me pesë albumet që qëndrojnë në krye të klasifikimit në Itali për këtë javë. Bëhet fjalë për pesë albume shumë të suksesshme nga artistë të dashur dhe të pëlqyer në Itali që mund t’i ndiqni në renditjen më poshtë.

5.Ultimo- Solo

4.SANGIOVANNI-CADERE VOLARE

3.“FEDEZ” – DISUMANO

2.“IRAMA” – IL GIORNO IN CUI HO SMESSO DI PENSARE

1.“RKOMI” – TAXI DRIVER

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58383 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE