Cilat janë për Bjordi Mezini 5 këngët e tij më të dashura?!

vovalbania September 21, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Cilat janë për Bjordi Mezini 5 këngët e tij më të dashura?!

Bjordi Mezini ishte i ftuar në episodin e sotëm të “Live From Tirana”. Ai ka ndarë me të gjithë dëgjuesit 5 këngët e saj më të përzemërta për të dhe çfarë domethënie kanë.

Bjordi Mezini
Elios Shuli
Dj Wizii

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 52186 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE