Efi dhe Kiara gjejnë gjuhën e përbashkët, lot dhe përqafime mes mikeshave

vovalbania April 06, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Efi dhe Kiara gjejnë gjuhën e përbashkët, lot dhe përqafime mes mikeshave

Kiara dhe Efi janë ulur dhe kanë folur me njëra-tjetrën duke sqaruar keqkuptimet mes tyre.

Edhe pse mund ta kishin bërë më parë dhe të shmangnin çdo situatë të pakëndshme që krijuan është me rëndësi fakti që gjetën gjuhën e përbashkët.

Në një bisedë ku nuk kanë munguar lotët dhe përqafimet, Efi dhe Kiara i dhanë një shuplakë gjuhës së urrejtjes së përdorur ndaj të dyjave në mediat sociale këto ditë.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 48128 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE