Vrau për të marr hakun e vëllait, momenti kur Habib Rexha largohet i pamaskuar dhe me vrap! Çfarë mbante në dorë?

vovalbania May 22, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Vrau për të marr hakun e vëllait, momenti kur Habib Rexha largohet i pamaskuar dhe me vrap! Çfarë mbante në dorë?

Autori i dyshuar për vrasjen e 47-vjeçarit Arjan Gosa në Kavajë një natë më parë, ndodhet ende në arrati.

Vrau për të marr hakun e vëllait, momenti kur Habib Rexha

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 47614 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE