Critics Choice Awards 2024 po afron/Lista e plotë e nominimeve!

vovalbania January 10, 2024 0 koment 3 Mund të lexoni në minuta.
Critics Choice Awards 2024 po afron/Lista e plotë e nominimeve!

“Barbie” dominon nominimet e filmave në Critics Choice Awards 2024. Filmi hit kryesoi listën me 18 nominime gjithsej, duke përfshirë filmin më të mirë dhe regjisoren më të mirë për Greta Gerwig. “Oppenheimer” dhe “Poor Things” pasuan me 13 nominime secila.

Çmimet e 29-të vjetore të Critics Choice do të organizohen nga Chelsea Handler dhe do të transmetohen më 15 janar, nga ora 7 deri në 22:00. Nominimet për seritë televizive ishin shpallur më parë, me “The Morning Show” që kryeson me gjashtë nominime. Lexoni për listën e plotë të filmave të nominuar.

Fotografia më e mirë

“American Fiction”
“Barbie”
“The Color Purple”
“The Holdovers”
“Killers of the Flower Moon”
“Maestro”
“Oppenheimer”
“Past Lives”
“Poor Things”
“Saltburn”

Aktori më i mirë

Bradley Cooper, “Maestro”
Leonardo DiCaprio, “Killers of the Flower Moon”
Colman Domingo, “Rustin”
Paul Giamatti, “The Holdovers”
Cillian Murphy, “Oppenheimer”
Jeffrey Wright, “American Fiction”

Aktorja më e mirë

Lily Gladstone, “Killers of the Flower Moon”
Sandra Hüller, “Anatomy of a Fall”
Greta Lee, “Past Lives”
Carey Mulligan, “Maestro”
Margot Robbie, “Barbie”
Emma Stone, “Poor Things”

Aktori më i mirë në rol dytësor

Sterling K. Brown, “American Fiction”
Robert De Niro, “Killers of the Flower Moon”
Robert Downey Jr., “Oppenheimer”
Ryan Gosling, “Barbie”
Charles Melton, “May December”
Mark Ruffalo, “Poor Things”

Aktorja më e mirë në rol dytësor

Emily Blunt, “Oppenheimer”
Danielle Brooks, “The Color Purple”
America Ferrera, “Barbie”
Jodie Foster, “Nyad”
Julianne Moore, “May December”
Da’Vine Joy Randolph, “The Holdovers”

Aktori/Aktorja më e mirë e re

Abby Ryder Fortson, “Are You There God? It’s Me, Margaret.”
Ariana Greenblatt, “Barbie”
Calah Lane, “Wonka”
Milo Machado Graner, “Anatomy of a Fall”
Dominic Sessa, “The Holdovers”
Madeleine Yuna Voyles, “The Creator”

Regjisori më i mirë

Bradley Cooper, “Maestro”
Greta Gerwig, “Barbie”
Yorgos Lanthimos, “Poor Things”
Christopher Nolan, “Oppenheimer”
Alexander Payne, “The Holdovers”
Martin Scorsese, “Killers of the Flower Moon”

Skenari më i mirë origjinal

Samy Burch, “May December”
Alex Convery, “Air”
Bradley Cooper & Josh Singer, “Maestro”
Greta Gerwig & Noah Baumbach, “Barbie”
David Hemingson, “The Holdovers”
Celine Song, “Past Lives”

Skenari më i mirë i përshtatur

Kelly Fremon Craig, “Are You There God? It’s Me, Margaret.”
Andrew Haigh, “All of Us Strangers”
Cord Jefferson, “American Fiction”
Tony McNamara, “Poor Things”
Christopher Nolan, “Oppenheimer”
Eric Roth and Martin Scorsese, “Killers of the Flower Moon”

Kinematografia më e mirë

“Maestro”
“Barbie”
“Killers of the Flower Moon”
“Poor Things”
“Saltburn”
“Oppenheimer”

Redaktimi më i mirë

“Air”
“Barbie”
“Oppenheimer”
“Poor Things”
“Killers of the Flower Moon”
“Maestro”

Kostumografia më e mirë

“Barbie”
“Wonka”
“The Color Purple”
“Poor Things”
“Killers of the Flower Moon”
“Napoleon”

Flokët dhe grimi më i mirë

“Barbie”
“The Color Purple”
“Maestro”
“Oppenheimer”
“Poor Things”
“Priscilla”

Efektet më të mira vizuale

“The Creator”
“Guardians of the Galaxy Vol. 3”
“Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One”
“Oppenheimer”
“Poor Things”
“Spider-Man: Across the Spider-Verse”

Komedia më e mirë

“American Fiction”
“Barbie”
“Bottoms”
“The Holdovers”
“No Hard Feelings”
“Poor Things”

Filmi më i mirë në gjuhë të huaj

“Anatomy of a Fall”
“Godzilla Minus One”
“Perfect Days”
“Society of the Snow”
“The Taste of Things”
“The Zone of Interest”

Kënga më e mirë

“Dance the Night” – Barbie
“I’m Just Ken” – Barbie
“Peaches” – The Super Mario Bros. Movie
“Road to Freedom” – Rustin
“This Wish” – Wish
“What Was I Made For” – Barbie

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58469 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE