Makina e Princeshës Diana së shpejti do të dalë në ankand për shumën marramendëse!

vovalbania August 06, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Makina e Princeshës Diana së shpejti do të dalë në ankand për shumën marramendëse!

Makina “Ford Escort” në ngjyrë të zezë e Princeshës Diana së shpejti do të dalë në ankand. Arwel Richards, një specialist i makinave klasike në Silverstone Auctions, i cili do të organizojë ankandin më 27 gusht tha për Daily Mail se:

Ne nuk do të habiteshim nëse do të shkonte mbi 100,000 dollarë.

“Ford Escort RS” do të vijë me pak më pak se 25,000 milje në të, një gjurmues, një çelës rezervë, memorandume të brendshme të Fordit dhe dokumentet e regjistrimit të makinës. Princesha e kishte makinën e vogël familjare për tre vjet, nga 1985 deri në 1988 kur Princi William dhe Harry ishin të rinj, derisa shërbimi i mbrojtjes mbretërore e bëri atë të kalonte në një model më të nivelit të lartë që ofronte më shumë privatësi dhe mbrojtje.

Daily Mail gjithashtu raportoi se drejtimi i makinës ka të ngjarë të ishte një arratisje për Dianën, ndoshta duke përdorur makinën për të takuar miqtë ose për të bërë pazar. Që ajo të ishte më e përshtatshme për një mënyrë jetese mbretërore, departamenti special i inxhinierisë së automjeteve të Fordit i dha makinës një “përtëritje të fshehtë”, e cila përfshinte një grilë të përparme me pesë çarçafë në vend të treve, së bashku me një pasqyrë shtesë për pamjen e pasme.

Thuhej se kjo makinë ishte makina e zgjedhur e princeshës, sepse i kujtonte asaj makinën e saj të mëparshme, e cila ishte gjithashtu një Escort, megjithëse ishte e kuqe në vend të zezë.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58053 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE