Shtohet numri i aksidenteve, 71 të tilla brenda një jave!

vovalbania August 07, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Shtohet numri i aksidenteve, 71 të tilla brenda një jave!

71 aksidente ndodhën vetëm gjatë javës që lamë pas.

37 aksidente me makinë dhe të tjerat me motor e biçikletë e nuk kanë munguar as ato me këmbësorë. Por në 4 muaj ku dhe nisi sezoni turistik  shifrat e aksidenteve janë shumë të larta.

Kjo për shkak të mos respektimit të rregullave të qarkullimit apo drejtojnë makinën në gjendje të dehur.

Sipas ekspertëve emigrantë të cilët vijnë me automjetet e tyre apo i marrin ato me qira nuk i respektojnë rregullat e qarkullimit njëlloj si në vendin ku kanë emigruar duke u bërë shkak  aksidentesh.

Por  nga  ana tjetër shumë aksidente ndodhin për faj të këmbësorëve, pasi ka ende nga ata që kalojnë autostradën duke kapërcyer trafikndarësen.

Numrit të aksidenteve i shtohen edhe ato me monopate  elektrike të cilat janë një zgjidhje shumë e mirë, por jo kur nuk kalon në korsinë e dedikuar.

Brataj u bën apel drejtuesve të mjeteve të tregohen sa më të kujdesshëm në respektimin e rregullave të qarkullimit  pasi në këtë periudhë ka mbingarkesë të qarkullimit të automjeteve dhe të  evitojnë orët e nxehta.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 54526 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE