Çfarë u ndodh burrave gjatë seksit me një partnere të re?!

vovalbania August 08, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Çfarë u ndodh burrave gjatë seksit me një partnere të re?!

Seksi për herë të parë me një partner të ri është diçka që është e vështirë të harrohet. Ajo hap derën për ndjesi të reja, mënyra të reja për t’u lidhur me të dashurin tuaj dhe jetën. Burrat natyrisht kanë nevojë për pre të re dhe duam apo nuk duam, këtë e vërteton shkenca.

Kur trupi i një mashkulli është i ekspozuar ndaj të njëjtit stimul epik, ai shkakton reduktim të zgjimit dhe dëshirës seksuale. Pra, çfarë ndodh saktësisht kur trupi mashkull ndeshet me një trup të ri që nuk e ka eksploruar kurrë, për herë të parë?

Para së gjithash, sperma e mashkullit është më cilësore si në sasi ashtu edhe në strukturë dhe lëvizshmëri, ndërsa madhësia e organit rritet kur mashkulli njeh një trup të ri. E gjithë kjo ka të bëjë me nevojën e lindur të tij për të rritur burrërinë dhe dinamizmin e tij çdo herë me qëllimin e tij të ri, duke përmirësuar kështu shanset e tij për të prodhuar pasardhës. Shkencëtarët vunë re gjithashtu se koha e ejakulimit për burrat ishte më e shkurtër kur ata zgjoheshin seksualisht nga një trup i ri, i paeksploruar.

Megjithatë, përkundër faktit se ne jetojmë në kohë të supozuara liberale, seksi është ende një temë tabu. Ka shumë ide të gabuara rreth seksit që njerëzit përhapin duke përdorur një nga metodat më të vjetra të komunikimit, mitet.

Rikujtojmë se, shkencëtarët e Universitetit në Exeter, kanë dëshmuar që marrëdhëniet e tepërta seksuale çojnë në rritjen e madhe të organeve gjenitale të meshkujve, e cila evoluon nëpër dhjetë gjenerata të ardhshme në linjën gjenetike. Studimet më të reja kanë treguar që madhësia e penisit varet nga sasia e marrëdhënieve seksuale gjatë jetës. Megjithatë, seksi i tepërt mund të krijojë probleme serioze.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 51250 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE