Një fan club për të gjithë tifozët e Milan, Elton Guranjaku na zbulon gjithçka!

vovalbania August 12, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Një fan club për të gjithë tifozët e Milan, Elton Guranjaku na zbulon gjithçka!

I ftuar në “Live From Tirana” ka qenë Elton Guranjaku, president i Milan Club Albania. Ai ka folur dhe ka dhënë më shumë detaje rreth fan clubit të krijuar enkas për të gjithë tifozët e ekipit të Milanit këtu në vendin tonë.

Albana Ruçi
Stenaldo Mëhilli
Elton Guranjaku
Danko Dj

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58048 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE