Kryesimin për këtë javë në Spotify e mbajnë këto 5 këngë!

vovalbania August 26, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Kryesimin për këtë javë në Spotify e mbajnë këto 5 këngë!

Këtë të premte do të dëgjoni këngët të cilat qëndrojnë në krye të klasifikimeve kombëtare dhe ndërkombëtare. Ne do t’ju njohim me 5 këngët të cilat qëndrojnë në krye të Spotify për këtë javë.

Renditja e kësaj jave nuk ka pësuar shumë ndryshime, por për ta konkretizuar gjithçka, ndiqni renditjen e mëposhtme nga vendi i pestë deri te ajo këngë që mban kurorën për këtë javë në Spotify.

5.“Tití Me Preguntó” – Bad Bunny

4.“Me Porto Bonito” – Bad Bunny, Chencho Corleone

3.“As It Was” – Harry Styles

2.BLACKPINK – ‘Pink Venom’

1.”Quevedo: Bzrp Music Sessions, Vol. 52″ – Bizarrap, Quevedo

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 57809 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE