Muhamed Veliu, imazhi më i ri i fabrikës së bulmetit!

vovalbania October 13, 2022 27 nuk lexohet 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Muhamed Veliu, imazhi më i ri i fabrikës së bulmetit!

Këtë episod të ‘Ndryshe’ ‘preja’ e Adit, Salsanos dhe Anxhelës është gazetari i njohur, Muhamed Veliu. A do të bjerë ai në kurthin e tyre?

Muhamed Veliu
Salsano Rapi
Adi Pojana
Anxhela Baxhija
Dj Vini

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 18357 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE