Abuzim seksual me tre vajza të vogla, pritet të lirohet së shpejti nga burgu këngëtari pedofil Gary Glitter!

vovalbania December 17, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Abuzim seksual me tre vajza të vogla, pritet të lirohet së shpejti nga burgu këngëtari pedofil Gary Glitter!

Këngëtari britanik dhe pedofili i dënuar Gary Glitter do të lirohet nga burgu në javët e ardhshme, pasi ka vuajtur pak më shumë se gjysmën e dënimit të tij 16-vjeçar për abuzim seksual me tre vajza të vogla. Glitter, emri i të cilit është Paul Francis Gatt, mund të lirohet nga burgu në shkurt. 78-vjeçari u bë i famshëm si një yll glam-rock në vitet 1970 dhe 1980, për shfaqjet e tij ekscentrike live. Në vitin 1999 ai u dënua për vepra penale të pornografisë së fëmijëve.

Sipas një burimi, këngëtari ka ende miliona dollarë në llogaritë e tij bankare dhe ka një apartament në Londër ku mund të jetonte pas lirimit. Çështja e tij nuk do të kalojë në bordin e lirimit me kusht, i cili mund të bllokojë lirimin e një të burgosuri nëse zbulon se ai ende përbën një kërcënim për shkak se u dënua me burgim të përjetshëm.

Bordi i provës konfirmoi se Glitter do të duhet të mbajë një rrip dore pas lirimit të tij. Glitter u dënua për abuzim seksual me një të mitur në Vietnam në vitin 2006 dhe u burgos atje për tre vjet. Ai u deportua në Britaninë e Madhe. Në vitin 2015, Glitter u shpall fajtor për tentativë përdhunimi të një vajze 8-vjeçare, për seks me një vajzë nën 13 vjeçe dhe katër akuza për ngacmim të një vajze tjetër të mitur. Veprat penale ndodhën midis viteve 1975 dhe 1980.

“Është e vështirë të vlerësohet shthurja e kësaj sjelljeje të tmerrshme”-tha gjykatësi Alistair McCreath në dënimin e tij, duke shtuar se ai do të donte që ai të mund ta kishte vënë Glitter pas hekurave për më shumë kohë, por kjo ishte e kufizuar sepse krimet u kryen në vitet 1970.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 42379 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE