Cilët janë personazhet më të ndjekur në Instagram për këtë javë?!

vovalbania August 13, 2022 123 nuk lexohet 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Cilët janë personazhet më të ndjekur në Instagram për këtë javë?!

“Social Top 5”, një rubrikë që sjell vëmendjen tek personazhet e famshëm, qofshin ata shqiptarë apo të huaj. Kjo rubrikë na jep më shumë detaje dhe informacione të reja në lidhje me yjet e botës së madhe të showbiz-it. Ja se cilët janë personazhet që janë pëlqyer më shumë nga publiku gjatë kësaj jave…

Albana Ruçi
Elios Shuli
Wizii Dj

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 19411 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE